Monday 13th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Rusii n-au pierdut nicio gramada ordonata, spaniolii nicio margine

6 februarie 2013 CUPA EUROPEANA A NATIUNILOR
Rusia.

Rusia.

Rusia, adversara stejarilor de sambata, din etapa a doua a CEN, a inceput aceasta campanie cu un succes, 13-9 contra Spaniei, pe teren propriu, la Soci.

Raportul statistic al acestei intalniri este unul cel putin interesant, in perspectiva jocului cu Rusia, dar si cel care va urma, contra Spaniei.

Rusia a reusit singura incercare a jocului, in prima repriza, eseul fiind si transformat.

La capitolul lovituri de penalitate, rusii au concretizat in puncte numai doua din cele cinci situatii ivite, in timp ce ibericii au avut una din una. Spania a recuperat insa prin cele doua tentative de dropgol, ambele reusite, rusii nefiind adeptii acestui procedeu de marcare a punctelor.

Rusia a avut o posesie a balonului superioara, 59 de procente, iar la gramezile ordonate au fost foarte precisi, reusind sa scoata balonul in toate cele 11 cazuri. Ibericii au avut 16 gramezi ordonate la dispozitie, insa au castigat doar 14 baloane, de doua ori rusii contestand cu succes.

Raportul a fost invers la repunerile in margine. Rusia a castigat 10 baloane, in timp ce Spania a contestat cu brio de patru ori baloanele talonerului rus. Marginea este deci un punct nevralgic pentru angrenajul lui Kingsley Jones. Spaniolii nu au avut probleme din acest punct de vedere, toate cele noua repuneri gasind prinzator coechipier.

Pe parcursul jocului, cu exceptia loviturilor de pedeapsa din care s-a incercat marcarea de puncte, Rusia a mai beneficiat de cinci erori ale oaspetilor, in timp ce Spania a avut 11 lovituri de pedeapsa sau lovituri libere.

1,160 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response