Tuesday 07th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Tonita, Ion, Tatu si Caplescu sunt titulari in meciul cu Rusia

6 februarie 2013 CUPA EUROPEANA A NATIUNILOR
Romania vs. Rusia

Romania vs. Rusia

Romania continua drumul in Cupa Europeana a Natiunilor si intalneste sambata, 09 februarie, de la ora 15.00, pe stadionul Arcul de Triumf, reprezentanta Rusiei.

Dupa victoria din Portugalia, scor 13-19, staff-ul tehnic nu a facut multe schimbari in componenta echipei. Lipsesc fratii Ursache, intorsi in Franta la echipele de club, acestia fiind inlocuiti de Ion Paulica si Tatu Cornel.

Caplescu joaca titular la nr. 9, iar Tonita il inlocuieste pe Lucaci in linia a treia.

Antrenorul Lynn Howells si-a justificat schimbarile in echipa in cadrul conferintei de presa organizata astazi de FRR.

“Am avut patru schimbari in echipa, fratii Ursache au fost nevoiti sa se intoarca in Franta, iar in locul lor suntem norocosi sa il avem pe Ion Paulica, care joaca la un nivel foarte ridicat in Anglia si pe Tatu, care a avut un joc bun in campionatul national.

Am facut o schimbare si la nr. 9, cred ca ne-a lipsit un pic controlul in meciul cu Portugalia si sper ca acum sa nu mai avem probleme. L-am schimbat pe Lucaci cu Tonita, Lucaci nu a jucat foarte multe partide in ultimele trei luni, iar doua meciuri internationale consecutive, cer mult de la un jucator. Tonita are experienta si abilitatea de a juca la acest nivel,” a declarat galezul.

Romania vs. Rusia
09.02.2013
Stadionul Arcul de Triumf
Arbitri: Luke Pearce – Thomas Davis, Paul Dix (Anglia)

ROMANIA: 15. Fercu Catalin, 14. Apostol Adrian, 13. Dascalu Robert, 12. Vlaicu Florin, 11. Rosca Mihai, 10. Manole Dorin, 9. Caplescu Ciprian, 1. Lazar Mihaita, 2. Radoi Andrei, 3. Ion Paulica, 4. Tatu Cornel, 5. Sirbe Marius, 6. Tonita Ovidiu, 7. Macovei Mihai (C), 8. Carpo Daniel.

Rezerve: 16. Capatana Eugen, 17. Pungea Horatiu, 18. Tamba Petru, 19. Coste Alin, 20. Lucaci Viorel, 21. Surugiu Florin, 22. Gal Csaba, 23. Niacsu Ionut.

2,233 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

3 Comments

Leave A Response