Wednesday 15th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Pentru Georgia, singurul obiectiv in partida cu Portugalia este victoria

7 februarie 2013 CUPA EUROPEANA A NATIUNILOR
Georgia.

Georgia.

Dupa victoria chinuita din partida cu Belgia, Georgia a inceput pregatirea partidei din etapa urmatoare contra Portugaliei la Sheverdeni.

Facand o analiza a disputei de la Bruxelles, Milton Haig, antrenorul neozeelandez al georgienilor a declarat ca rezultatul strans impotriva “diavolilor negri” s-a datorat mai multor factori si anume, vremea nefavorabila, terenul greu, dar si faptul ca echipa sa a fost surprinsa de aplombul jucatorilor belgieni cativa dintre acestia activand la echipe din Franta.

“Desi ne asteptam la mai mult in partida cu Belgia importanta a fost victoria, iar in ceea ce priveste disputa cu Portugalia, ne pregatim pentru un joc deschis care sa aduca rezultate. De asemenea, ne putem astepta la orice surpriza din partea portughezilor si suntem pregatiti pentru acest lucru,” a mai adaugat tehnicianul georgienilor.

Mareb Kvirikashvili, jucatorul cu 384 de puncte marcate pentru Lelos, recunoaste si el ca in prima partida au gresit in special pentru ca si-au subestimat adversarul dar si pentru ca dupa incidentul din startul partidei, cand au suferit si o eliminare, le-a trebuit timp pentru a se organiza.

Daca in partida de la Bruxelles, Giorgi Chkhaidze a fost in premiera capitanul echipei, pentru disputa cu Portugalia un alt jucator va avea aceasta onoare si tot in premiera, Irakli Machkhaneli, cel care a lipsit din partida cu Belgia, fiind accidentat. Machkhaneli este un jucator de 31 de ani si evolueaza in pozitia de aripa, fiind cel mai prolific marcator de eseuri pentru Lelos, avand la active 22 de reusite in 59 de selectii.

Partida Georgia-Portugalia se va disputa sambata, 9 februarie si va avea loc la Tbilisi, toti jucatorii cat si antrenorul Georgiei declarand ca nici nu concep alt deznodamant decat victoria.

1,130 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response