Sunday 05th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Ionut Dimofte se alatura Stejarilor pentru partida cu Spania

14 februarie 2013 CUPA EUROPEANA A NATIUNILOR
Ionut Dimofte.

Ionut Dimofte.

Stejarii vor intalni reprezentanta Spaniei pe 23 februarie, la Gijon, in a treia etapa a Cupei Europene a Natiunilor.

Romania a inceput Campania din acesta an cu doua victorii, acestia au invins Portugalia, la Lisabona, cu 13-19, si Rusia, pe stadionul Arcul de Triumf, cu 29-14.

Pentru cea de-a treia partida, staff-ul tehnic a anuntat un lot format din 26 de jucatori ce vor face deplasarea in Spania, la inceputul saptamanii viitoare, pentru a se obisnui cu conditiile climatice.

Ovidiu Tonita lipseste din lot, fiind accidentat in meciul cu Rusia, iar noutatea o reprezinta aripa Adrian Matei, ce activeaza in Franta (Federale I), la Limoges.

Ionut Dimofte, jucatorul lui Stade Rouen, se alatura si el lotului pentru partida cu Spania.

Romania: 1. Eugen Capatana (RCM Timisoara), 2. Andrei Radoi (CSM Stiinta Baia Mare), 3. Paulica Ion (London Welsh), 4. Petru Tamba (Cardiff Blues), 5. Andrei Ursache (Carcassonne), 6. Horatiu Pungea (RCM Timisoara), 7. Valentin Ursache (Oyonnax), 8. Cornel Tatu (CSA Steaua), 9. Marius Sirbe (Tarbes), 10. Alin Coste (Bourg-en-Bresse), 11. Mihai Macovei (Sporting Nazairien), 12. Daniel Carpo (RCM Timisoara), 13. Alexandru Mitu (CSM Bucuresti), 14. Viorel Lucaci (CSA Steaua), 15. Florin Surugiu (CSM Bucuresti), 16. Ciprian Caplescu (CS Dinamo), 17. Dorin Manole (Orthez), 18. Florin Vlaicu (CSA Steaua), 19. Robert Dascalu (CSA Steaua), 20. Mihai Rosca (CSM Stiinta Baia Mare), 21. Adrian Apostol (RCJ Farul Constanta), 22. Catalin Fercu (RCM Timisoara), 23. Adrian Matei (Limoges), 24. Csaba Gal (CSM Stiinta Baia Mare), 25. Ionut Niacsu (CSM Stiinta Baia Mare), 26. Ionut Dimofte (Stade Rouen).

2,147 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

2 Comments

  1. Danko 15 februarie 2013 at 11:14

    Dimofte care joaca in Franța in liga a 5-a unde se pune porumbu’, se antrenează de doua ori pe săptămâna, si ai cu el la echipa naționala! Dar de origine e nordist si la aceasta specie de oameni le place sa trăiască in cere si se trag unu pe altu! Ei un Caplescu care cu ocazia chemarii la lot a început sa se antreneze, ca in rest n-avea timp ca trebuia sa fie la cazino zi si noapte. O deschidere “de mare viitor!” . Vai mama voastră vis – a – vis de pe care le faceți!

  2. Danko 15 februarie 2013 at 11:17

    Dimofte care joaca in Franța in liga a 5-a unde se pune porumbu’, se antrenează de doua ori pe săptămâna, si ai cu el la echipa naționala! Dar de origine e nordist si la aceasta specie de oameni le place sa trăiască in cere si se trag unu pe altu! Ei un Caplescu care cu ocazia chemarii la lot a început sa se antreneze, ca in rest n-avea timp ca trebuia sa fie la cazino zi si noapte. O deschidere “de mare viitor!” . Vai mama voastră cu selectia pe care o faceți

Leave A Response