Wednesday 21st April 2021,
Federatia Romana de Rugby

Rebels si Force, invingatoare in prima etapa din Super Rugby

16 februarie 2013 SUPER XV
Super Rugby.

Super Rugby.

In Super Rugby, competitia francizelor din emisfera de sud, s-a disputat prima etapa a editiei 2013, in care au fost programate doua partide avand ca protagosite echipe din Australia.

La Melbourne, Rebels au intalnit pe Western Force in prima partida a sezonului. Oaspetii au inceput in forta si in minutul 26 aveau deja un avatanj de 11-0, dupa un eseu reusit de A.Mafi si doua penalitati concretizate de Godwin, Rebels evoluand din minutul 21 in inferioritate, Higginbotham vazand cartonasul galben.
Pana la pauza gazdele au revenit si un eseu a lui Robinson transformat de O’Connor, care a mai adus puncte dintr-o penalitate, au strans scorul la 10-11.

In partea secunda Rebels au preluat controlul jocului si intors rezultatul, un eseu a lui Pyle transformat de O’Connor ducand scorul la 17-11. A.Mafi a semnat al doilea eseu personal dar Force au ramas in 13 jucatori, dupa ce Alock si Mathewson au primit carotnas galben, iar Rebels a raspuns cu un al treilea eseu reusit de Kingi. Pe finalul jocului si Force au marcat eseul cu numarul trei, marcator fiind Brown, dar Rebels s-au impus cu 30-23.

Brumbies s-au impus clar in fata lui Reds, campioni cu doua editii in urma. Reds nu au reusit decat sase puncte, din doua penalitati concretizate de fundasul Harris, care nu a prins o zi grozava, ratand alte patru tentative de tinta. Omologul sau in schimb, Jese Mogg, si-a adus contributia la victoria “calutilor” cu 16 puncte, doua incercari si doua penalitati, una dintre incercari fiind transformata de Prior. Mijlocasul la gramada al lui Brumbies, Nic White, a marcat si el sase puncte din penalitati, astfel rezulatul final consemnat la sfarsitul celor 80 de minute a fost Brumbies-Reds 24-6.

In clasamentul conferintei australiene, Rebels si Brumbies au acumulat cate patru puncte, la fel si Waratahs care a primit punctele din oficiu nefiind programata in aceasta runda, in timp ce Western Force s-au ales cu punctual bonus defensiv.

Etapa a doua se va disputa pe 22 si 23 februarie dupa urmatorul program:
Highlanders-Chiefs
Rebels-Brumbies
Bulls-Stormers
Hurricanes-Blues
Reds-Waratahs
Cheetahs-Sharks
Southern Kings-Western Force

2,400 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response