Tuesday 14th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Six Nations: Irlanda va avea misiune grea in Scotia

16 februarie 2013 6 NATIONS
Joe Schmidt s-a decis asupra numelor cu care va ataca Cupa Mondiala.
Irlanda.

Irlanda.

Dupa ce au pierdut pe teren propriu in fata Angliei, irlandezii se vor deplasa pentru urmatoarea etapa din Six Nations la Edinburgh, unde vor intalni Scotia.

Vestile proaste, insa, pentru echipa lui Declan Kidney se succed pe banda rulanta.

Astfel “verzii” l-au pierdut pe Cian Healy, cel care a fost suspendat pana pe 10 martie, dupa ce in partida contra Angliei, dupa un mol prabusit a calcat pe glezna lui Dan Cole si cu toate ca arbitrului Jerome Garces i-a scapat incidentul, Comisia de Discplina l-a suspendat pe pilierul irlandez.

Tandemul centrilor D’Arcy-O’Driscoll care a stabilit un record mondial evoluand de 49 de ori in partide test, nu va putea atinge borna cu numarul 50, cel putin nu in actuala editie a Six Nations. Si aceasta pentru ca, Gordon D’Arcy a resimtit dureri la piciorul drept dupa partida cu “trandafirii”, in urma controlului medical luandu-se decizia ca el sa faca o pauza de sase saptamani.

Cum Sexton si Zebo au iesit si ei accidentati inca din prima repriza a partidei cu Anglia, antrenorul Declan Kidney nu poate spera decat la refacerea acestora, Irlanda incepand de altfel competitia cu o mare pierdere, aripa Tommy Bowe, cel mai bun marcator de eseuri din sezonul trecut.

In vederea partidei care va avea loc duminica, 24 februarie, pe stadionul Murrayfield, antrenorul Declan Kidney, va alege lotul de jucatori dupa incheierea etapei din Rabo Direct Pro 12 ce se desfasoara in acest weekend.

1,662 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

4 Comments

Leave A Response