Thursday 13th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

O noua infrangere pentru Toulouse

18 februarie 2013 TOP 14
Top 14.

Top 14.

Campioana Frantei, Toulouse, a pierdut un nou meci in campionat, 19-18, pe teren propriu, contra celor de la Perpignan. Hume a marcat singurul eseu al jocului, in minutul 70, iar transformarea lui Hook a asigurat oaspetilor succesul.

Toulon s-a distrat in fata celor de la Montpellier, invingand cu categoricul scor de 51-6. Cele 5 eseuri au fost marcate de Van Niekerk, Kennedy, Lapeyre, Giteau si Roux.

Racing Metro 92 Paris a trecut greu pe propriul teren de Bayonne cu scorul de 15-10. Rokocoko a marcat singura incercare a oaspetilor, in minutul 67, in timp ce amfitrionii nu au reusit eseuri, apropiindu-si victoria gratie loviturilor de pedeapsa concretizate in puncte de Wisniewski.

Stade Francais a castigat un meci important, 30-14 pe teren propriu contra celor de la Bordeaux. Parisse, de Malmanche si Attoube au marcat incercari pentru parizieni, in timp ce eseul vizitatorilor a purtat semnatura lui Rey. Parisse a primit direct cartonasul rosu in minutul 36. La Bordeaux, pilierul roman Silviu Florea a fost titular pe toata durata meciului.

Grenoble a luat o gura de oxigen dupa succesul 27-13 repurtat in fata celor de la Agen. Vaka a marcat singura incercare pentru Agen, in timp ce alaturi de reusita lui Coetzee, gazdele au beneficiat si de acordarea unui eseu de penalitate.

Clermont a reusit scorul etapei, 56-3 contra celor de la Mont-de-Marsan. Eseurile au fost marcate de G.Vosloo (22′), R.Chaume (40′), J.Cudmore (43′), N.Nalaga (48′), L.Byrne (60′), L.Jacquet (66′) si K.Senio (72′).

Biarritz a trecut cu 15-9 de Castres, intr-un joc foarte echilibrat al acestei runde. Niciuna dintre echipe nu a culcat balonul in terenul de tinta al celeilalte, tabela modificandu-se numai dupa duelul Yachvili-Kockott. La oaspeti, pilierul roman Mihaita Lazar a fost rezerva, fiind introdus in teren in minutul 56.

Clasament:

Clasament.

Clasament.

1,201 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response