Wednesday 20th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Ursache vs. Ursache: 32-5

18 februarie 2013 INTERN
Vali si Andrei Ursache.

Vali si Andrei Ursache.

In acest week-end, in Franta a avut loc etapa cu numarul 21 din divizia secunda, Pro D2.

Tarbes, cu Laurentiu Sirbe rezerva, intrat in partea a doua, s-a impus cu 33-16 in fata celor de la Aix-en-Provence. Sirbe a primit un cartonas galben, iar omologul sau din linia a doua titular, Spies, a marcat al patrulea eseu al gazdelor, pentru bonus ofensiv.

Lyon a pierdut cu scorul de 32-21 pe terenul celor de la Narbonne. Bogdan Balan a fost titular pe post de pilier stanga la lyonezi, in timp ce Manta nu a fost convocat, in prima garnitura, la numarul 8 fiind folosit binecunoscutul Chabal.

La Rochelle, desi nu a marcat eseuri, a realizat un succes foarte important, 21-17 contra celor de la Colomiers, pe teren propriu. Pilierul roman Petrisor Toderasc a fost rezerva, intrand in joc dupa pauza.

Duelul fratilor Ursache s-a soldat cu o victorie categorica, 32-5, in favoarea lui Valentin. Ambii frati au fost titulari, iar Oyonnax, lidera clasamentului, nu a avut probleme in a obtine succesul. Perechea din linia a doua a lui Vali Ursache, cehul Nemecek, a marcat un eseu. Daca Andrei Ursache a fost folosit la linia intai a celor de la Carcassonne, atunci Ovidiu Tonita nu a fost convocat pentru meciul respectiv.

Alte rezultate din Pro D2:
Auch – Brive: 16-22
Aurillac – Albi: 22-22
Massy – Dax: 20-20
Pau – Beziers: 15-6

Clasament:

Clasament.

Clasament.

2,311 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response