Sunday 02nd August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Anglia a mai facut un pas spre titlu in Six Nations

23 februarie 2013 6 NATIONS
Tuilagi a inscris singurul eseu al englezilor.

Tuilagi a inscris singurul eseu al englezilor.

Desi in prima repriza Franta a jucat mult mai bine decat in precedentele partide, nu a fost suficient pentru ca echipa lui Saint-Andre sa obtina si victoria pe Twickenham.

Primele 30 de minute au fost echilibrate, cele doua echipe angajandu-se intr-o lupta surda la mijlocul terenului, din care au rezultat trei lovituri de pedeapsa, doua concretizate de Farrell pentru “trandafiri” si una de Parra pentru “cocosii galici”.

A urmat insa o faza de mare spectacol, in care Fofana, revenit centru, a reusit sa scape de trei placaje ale lui Goode, Ashton si Ben Youngs si dupa o cursa de 40 de metri sa aduca primul eseu al partidei. Parra a transformat incercarea si les Bleus erau la conducere cu 10-6.

Pana la pauza, Farrel a redus din diferenta concretizand o penalitate, in timp ce Parra nu a nimerit cadrul buturilor, dupa 40 de minute tabela indicand Anglia-Franta, 9-10.

Partea secunda a inceput tot cu o ratare a lui Parra care a fost urmata de reusita lui Farrel, uvertura “trandafirilor” aducandu-i pe acestia din nou la conducere, 12-10.

Dupa un balon de urmarire pe care francezii nu au reusit sa-l recupereze, a venit si eseul Angliei, atent, pe faza, Manu Tuilagi a luat balonul si nu s-a oprit decat in terenul de tinta al francezilor.

Michalak a redus din diferanta in mintul 57, iar Farrel a ratat o penalitate de la 45 de metri dupa care a fost nevoit sa iasa accidentat.

Inlocuitorul lui Farrell, Toby Flood a adus linistea pe Twickenham, doua lovituiri de pedeapsa concretizate de el stabilind rezultatul final, Anglia-Franta, 23-13.

Foto: www.rbs6nations.com

1,495 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response