Sunday 09th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Australia se pregateste pentru confruntarile cu Lions

1 martie 2013 INTERNATIONAL
Lions.

Lions.

British and Irish Lions, sau Leii Britanici, vor sustine in vara un turneu in Australia, care va cuprinde partide test impotriva Wallabies, dar si dipute cu toate cele cinci fancize australiene implicate in Super Rugby.

Federatia Australiana de Rugby s-a decis deja asupra faptului ca pe data de 2 iunie, un lot format din 25 de jucatori va intra in cantonament pentru a pregati cele trei partide test impotriva Lions.

Acest lucru a creat insa nemultumire in randul francizelor implicate in Super Rugby care in perioada turneului Leilor Britanici ar trebui sa renunte la jucatori de baza, mai ales ca in acelasi interval de timp sunt programate doua dispute contand pentru conferinta australiana, Brumbies-Rebels si Waratahs-Western Force.

Se spera insa la ajungerea unui compriomis, mai ales in situatia in care cele doua jocuri amintite ar influenta in mod direct clasamentul final al conferintei australiene.

Australienii insa pun mare accent pe cele trei partide test impotriva Leilor Britanici, mai ales ca in 2001 au castigat seria de jocuri reusind sa se impuna de doua ori.

Cele trei partide dintre Wallabies si Lions sunt programate pe 22 si 29 iunie, respectiv 6 iulie, castigatoarea fiind recompensata cu trofeul Tom Richards.

1,213 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response