Wednesday 08th April 2020,
Federatia Romana de Rugby

Tito Tebaldi a semnat pentru Ospreys

3 martie 2013 PRO12 RUGBY
Tito Tebaldi.

Tito Tebaldi.

Mijlocasul la gramada italian Tito Tebaldi, in varsta de 25 de ani, originar din Parma, a semnat un contract cu gruparea galeza Ospreys. Intelegerea va fi valabila din sezonul viitor.

Actualmente, Tebaldi evolueaza pentru ultima clasata din Rabo Direct Pro 12, Zebre, dupa ce in precedentele doua campionate a evoluat la o alta echipa italiana din aceeasi competitie, Aironi.

Tebaldi este un jucator polivalent, in afara tricoului cu numarul 9, el putand fi folosit si ca uvertura sau fundas. Tebaldi este international italian, debutul sau la echipa nationala petrecandu-se in 2009, contra Australiei, cand a si marcat de altfel trei puncte dintr-o lovitura de pedeapsa. Tebaldi este un foarte bun transformeur, procentajele sale la tentativele de tinta fiind excelente.

Ospreys a incheiat in aceasta runda la egalitate in deplasare, cu Munster, 13-13. La gruparea galeza, in repriza secunda a intrat pe teren si pilierul moldovean Dumitru Arhip.

Ospreys este pe locul 5, cu un total de 49 de puncte. Pentru a intra in semifinalele campionatului, Ospreys trebuie sa ajunga minimum pe locul 4, acolo unde actualmente se afla Scarlets, care are un punct mai mult.

1,726 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response