Wednesday 23rd September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Sir Alex Ferguson n-ar vrea rugby pe Old Trafford!

11 martie 2013 INTERNATIONAL
Old Trafford Stadium.

Old Trafford Stadium.

Organizatorii Cupei Mondiale din noiembrie 2015, care va avea loc in Anglia, au anuntat initial ca stadioanele Old Trafford (70.000 de locuri), Wembley (90.000) si Olimpic (73.000) vor gazdui meciuri. Intre timp, situatia s-a modificat radical.

Sir Alex Ferguson se teme ca rugbistii ar putea strica gazonul de pe Old Trafford, stadionul din Manchester care a gazduit meciul-test Anglia – Noua Zeelanda din 1997, precum si finala Super League (rugby in XIII) din 1998 incoace. Din acest motiv, sansele ca acolo sa se dispute partide la Rugby World Cup 2015 sunt extrem de mici.

Nici cu doua dintre marile arene din Londra lucrurile nu mai sunt clare. Pe Wembley vor fi organizate, in perioada Cupei Mondiale, partide de rugby in XIII si de fotbal american, iar proprietarii Stadionului Olimpic vor incepe un proces de reducere a locurilor din tribune.

Englezii sunt nevoiti sa caute solutii, insa ei nu dispun de alte stadioane de mare capacitate (din acest motiv, pe lista arenelor propuse figureaza si ”Millennium Stadium” din orasul galez Cardiff). Ceea ce ar inseamna ca ei vor fi nevoiti sa mute anumite meciuri la Edinburgh (Scotia), la Dublin (Irlanda) sau chiar la Paris (Franta).

5,281 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response