Sunday 12th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Spania si Portugalia au terminat nedecis in derby-ul Peninsulei Iberice

Spania si Portugalia au remizat.

Spania si Portugalia au remizat.

Spania si Portugalia au incheiat la egalitate, scor 9-9, in partida contand pentru ultima etapa a CEN, editia 2013.

Prima parte a jocului a apartinut gazdelor, care inca din startul partidei au pus presiune si au obtinut primle puncte in minutul 4, atunci cand Correy Simpson a concretiat o penalitate.

In mintul 15, portughezii au ramas in 14 jucatori, Bardy primind cartonas galben, iar Spania s-a distanta la 6-0, dupa o alta penalitate semnata de Jaime Nava.

Pana la pauza nu s-au mai marcat puncte, in schimb, in minutul 40, Spachuk de la oaspeti si Lasa de la gazde au fost eliminate temporar pentru zece minute, ambii vazand cartonasul galben.

In repriza secunda, Os Lobos au intors rezultatul si dupa ce Pedro Leal, de doua ori si Marques, o data, au trimis balonul printre barele buturilor spaniole, scorul a devenit 6-9.

Cu toate ca ultimle zece minute Leones au jucat in inferioritate, Cook primind si el cartonas galben, spaniolii au reusit chiar in finalul jocului sa evita infrangerea, Correy Simpson fructificand o lovitura de pedepasa in minutul 80.

Spania-Portugalia s-a incheiat 9-9, iar in urma acestui rezultat portughezii au terminta pe pozitia a patra in clasament in timp ce spaniolii pe ultima pozitie, cu un punctaveraj inferior belgienilor.

Foto: www.ferugby.es

1,942 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response