Saturday 24th October 2020,
Federatia Romana de Rugby

Harlequins a castigat Cupa Anglo-Welsh

18 martie 2013 INTERNATIONAL
Cupa Anglo Welsh.

Cupa Anglo Welsh.

Astazi a avut loc finala traditionalei competitii Cupa Anglo-Welsh, care reuneste la start cele 12 formatii din elita engleza, dar si cele patru formatii galeze din Liga Celtica.

Harlequins, campioana en-titre, s-a impus in fata lanternei rosii Sale Sharks cu scorul de 32-14. Harlequins si-a impus punctul de vedere inca din prima repriza, intrand la cabine cu un avantaj confortabil, de 18-6.

In total, castigatorii au reusit patru incercari, prin Williams, Guest, Casson si Walker. Celelalte puncte au fost opera lui Botica, doua lovituri de pedeapsa si trei transformari.

Eseul de onoare pentru Sale a purtat semnatura lui Leota, iar Cipriani si-a adus contributia prin concretizarea in puncte a trei penalitati. Faza meciului l-a avut in prim-plan pe inchizatorul celor de la Sale, Andy Powell.

Acesta a luat balonul din contur la o gramada ordonata si a tasnit pe partea deschisa, in conditiile in care cele doua pachete de inaintare erau inca inclestate. Profitand de uluiala adversarilor, Powell a castigat aproape 20 de metri, fiind oprit aproape de terenul advers de tinta. La faza imediat urmatoare, acelasi Powell a condus gramada ordonata a echipei sale cu balonul la picioare pret de mai mult de 5 metri, faza incheindu-se cu acordarea unei lovituri de pedeapsa, realizata apoi de Cipriani.

Internationalul moldovean Vadim Cobilas nu a putut fi aliniat la linia intai a celor de la Sale Sharks, el raspunzand convocarii la echipa nationala a tarii sale, pentru partida cu Cehia.

1,572 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response