Friday 05th June 2020,
Federatia Romana de Rugby

FRR a organizat cursuri de instructori la Suceava si Iasi

1 aprilie 2013 INTERN
Hari Dumitras.

Hari Dumitras.

Sambata, 30 martie, a avut loc la Suceava un curs de instructori, cu profesorii de sport din judetul Suceava , implicati in proiectul rugby tag ONSS.

La acest curs, organizat de catre FRR, au participat 13 profesori. Directia Judeteana de Sport, Inspectoratul Scolar Judetean si AGR Suceava au asigurat cele mai bune conditii pentru desfasurarea cursului.

Duminica, 31 martie, la Iasi, a avut loc un curs de instructori, la care au participat 29 de profesori de EFS, din judetul Iasi, implicati in proiectul rugby tag, ONSS.

Facultatea de Educatie Fizica si Sport a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Asociatia Judeteana de Rugby, Inspectoratul Scolar Judetean Iasi si clubul Poli Iasi, au asigurat cele mai bune conditii pentru desfasurarea cursului.

Cursurile din Suceava si Iasi, au avut doua parti, o parte de expunere teoretica si o parte practica.

In parte teoretica a fost prezentat jocul de rugby si metoda pedagogica, organizarea antrenamentelor, precum si rugbyul fara contact, rugby-tag.

Partea pedagogica, a avut loc pe teren, unde participantii la curs au condus un antrenament de rugby. Directorul Regional de Dezvoltare Moldova Nord, Gabriela Balan, a pus la dispozitia cursantilor toate materialele didactice.

La sfarsitul cursurilor, profesorii participanti au primit diplome de instructori cu specializare rugby, acordate de catre FRR.

Cursurile au fost animate de catre Directorul National de Dezvoltare Hari Dumitras, Educator acreditat IRB.

1,902 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

2 Comments

Leave A Response