Friday 23rd April 2021,
Federatia Romana de Rugby

Leinster-Biarrtiz si Perpignan-Stade Francais, semifinalele din AMLIN

6 aprilie 2013 CHALLENGE CUP
AMLIN Challenge Cup.

AMLIN Challenge Cup.

Dupa ce detinatoarea trofeului, Biarritz si-a asigurat prezenta in semifinalele AMLIN Challenge Cup, tabloul penultimului act a fost completat de formatiile care s-au impus in partidele de vineri si sambata.

Leinster, campionii en-titre din Heineken Cup au castigat la Londra in fata lui Wasps cu 48-28, englezii marcand patru eseuri, iar irlandezii cinci. Practic doar debutul meciului a fost echilibrat cu Wade reusind doua incercari in 14 minute pentru ca apoi Leinster sa-si impuna jocul. Varndell a reusit si el o dubla pentru Wasps, in timp ce pentru irlandezi, D’Arcy, Ross, Kearney, Nacewa si Madigan sa reuseasca eseuri ultimul evidentiindu-se si in fata buturilor, patru transformari si cinci penalitati fiind trecute in contul sau.

Perpignan a invins pe Toulouse si a treia oara in acest sezon, dupa succesele din Top 14, catalanii invingand cu 30-19, un succes care i-a calificat in semifinalele AMLIN Challenge Cup. “Ros-negrii” au condus o singura data, in minutul 24, atunci cand Beauxis dupa patru penalitati a adus-o pe Toulouse in vantaj. Taofifeuva, Sid si Vahaamahia au marcat cate un eseu pentru Perpignan, Hook cate trei transformari si lovituri de pedeapsa. Elevii lui Guy Noves au marcat si ei un eseu, autor fiind Maka, transformarea apartinandu-i lui Beauxis

Stade Francais a castigat la Bath si a intregit careul de asi al competitiei unde vor fi astfel trei reprezentante ale Frantei si una a Irlandei. Desi a evoluat de doua ori in inferioritate numerica, Stade Francais a controlat partida si s-a impus cu 36-20. Trei eseuri au fost trecute in contul englezilor, Claassens, Cuthbert si un eseu de penalizare, patru in cel al francezilor, Nayacalevu Vuidravuwalu si Bonneval izbutind cate o dubla.

In urma acestor rezultate semifinalele se vor disputa dupa programul:
Leinster-Biarritz – 27 aprilie
Perpignan-Stade Francais – 28 aprilie.

1,512 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response