Saturday 04th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Oyonnax s-a impus in derby-ul cu Lyon

8 aprilie 2013 PRO D2
Oyonnax Rugby.

Oyonnax Rugby.

Tarbes a pierdut partida din etapa a XXVI-a a Pro D2, pe teren propriu, impotriva celor de la Auch, cu scorul de 16-14. Dupa 6-0 la pauza pentru oaspeti, in partea a doua a aparut pe teren la Tarbes si internationalul roman Sirbe, echipa sa fiind insa, invinsa.

Carcassonne a trecut de Beziers cu scorul de 12-8, intr-un meci in care Andrei Ursache a intrat pe teren in partea a doua a meciului. Tonita nu a fost convocat la echipa gazda.

La Rochelle a facut scorul etapei cu Massy, 44-27. Fostul international roman Petrisor Toderasc a fost titular la linia intai in acest meci soldat si cu bonus ofensiv pentru echipa sa, care se pregateste de Play-Off.

Derby-ul rundei a fost si meciul care a incins spiritele, intre Oyonnax si Lyon. Gazdele, cu Vali Ursache titular pe post de flanker dreapta, a invins dramatic cu 23-20. Oaspetii i-au avut din primul minut pe teren pe pilierul Bogdan Balan si pe inchizatorul Alex Manta, care pe final i-a lasat locul in teren lui Chabal.

Finalul a fost de foc, cu mai multe gramezi ordonate in cinciul gazdelor, la care Oyonnax a rezistat eroic. In urma acestei victorii, echipa lui Vali Ursache mai are nevoie de doua doua puncte in ultimele patru etape pentru a-si asigura si matematic promovarea in elita rugby-ului francez.

Alte rezultate din etapa:
Colomiers – Brive: 16-18
Albi – Narbonne: 11-14
Aurillac – Pau: 21-18
Dax – Aix en Provence: 25-15

Clasament:

Clasament.

Clasament.

1,597 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response