Saturday 24th August 2019,
Federatia Romana de Rugby

Jerome Fillol, suspendat 14 etape

12 aprilie 2013 CHALLENGE CUP, INTERNATIONAL
Jerome Fillol.

Jerome Fillol.

Mijlocasul la gramada al celor de la Stade Francais, Jerome Fillol (foto) a primit o sanctiune disciplinara de 14 etape de suspendare, din partea IRB. In sedinta care a avut loc joi, 11 aprilie, la Dublin, s-a luat decizia ca modalitatea de comportament a lui Fillol este inacceptabila. Acesta l-a scuipat in fata pe omologul sau de la Bath, irlandezul Peter Stringer.

Comisia a fost neinduplecata, dorind sa sanctioneze cu asprime astfel de gesturi care nu au ce cauta pe terenul de rugby. Fillol va sta in afara arenelor cu buturi timp de 14 saptamani, revenirea sa putand sa se produca abia in luna august.

Sanctiunea maxima in aceste cazuri poate merge, in functie de gravitate si de antecedentele vinovatului, pana la o pauza de 52 de saptamani.

Fillol a pledat vinovat in fata comisiei, iar dupa aflarea verdictului i-a trimis o scrisoare in care si-a prezentat scuzele sale fata de demi-ul de la Bath.

Stade Francais a castigat in sferturi meciul cu Bath, scor 36-20, dar in semifinale va trebui sa se descurce cu alt numar 9 in formula de baza.

foto: rugbyrama.fr

1,939 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response