Monday 06th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Rejucare in Pro D2

12 aprilie 2013 INTERNATIONAL, PRO D2
Pro D2.

Pro D2.

Partida dintre Beziers si Massy, din Pro D2, disputata pe 27 ianuarie, se va rejuca, in conformitate cu hotararea luata de Federatia Franceza de Rugby. In acel joc, incheiat cu victoria gazdelor, scor 31-20, talonerul titular al echipei gazda a fost inlocuit in partea a doua a meciului, de catre rezerva sa Vermaas.

Acesta a luat un cartonas galben in minutul 72, iar pentru a se evita gramezile ordonate simulate, la primul moment de joc de acest gen a fost solicitat un alt jucator specializat pentru linia intai.

Eroarea arbitrului care a condus acel joc a fost ca nu a indicat unui alt jucator din pachetul de inaintare sa paraseasca terenul imediat, astfel ca pentru cateva minute, Beziers a avut un om mai mutl pe teren decat prevedea una din regulile specifice aplicate in Franta, regle de carence.

Oaspetii au protestat si au inaintat un memoriu catre comisiile abilitate. Verdictul a venit abia acum, acel rezultat fiind anulat.

Beziers si Massy sunt in lupta directa pentru evitarea retrogradarii, iar data disputarii meciului restant inca nu a fost stabilita, cluburile incercand sa gaseasca o posibilitate convenabila in acest sens.

Beziers coboara astfel pe penultimul loc, cu 36 de puncte, iar lanterna rosie ramane Massy, cu 31 de puncte. Beneficiara temporara este Aix en Provence care a urcat pe locul 14, cu 38 de puncte.

1,845 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response