Friday 27th November 2020,
Federatia Romana de Rugby

Chiefs au cedat pe propriul teren, in fata lui Reds

14 aprilie 2013 SUPER XV
Chiefs.

Chiefs.

Dupa semi-esecul din etapa trecuta, Brumbies s-au impus in deplasarea de la Dunedin, unde i-au invins pe Highlanders, neozeelandezii fiind singura echipa care inca nu a cunoscut victoria in acest sezon.

A Smith a reusit un eseu, Parker o transformare si patru penalitati, insuficiente insa pentru ca Speight, GB Smith si Tomane marcatori a cate un eseu, Lealiifano cu trei transformari si doua penalitati, White cu o penalitate au asigurat succesul australienilor cu rezultatul de 20-19.

Campionii en-titre, Chiefs au pierdut pe propriul teren in fata fostilor campioni de la Reds, australienii obtinand si bonusul ofensiv. Aki si Osborne au semnat cate un eseu, iar Anscombe doua transformari si trei penaliati in contul lui Highlanders. Victoria lui Reds s-a conturat prin eseurile lui Davies doua, Schatz si Q Cooper, ultimul transformand toate incercarile si punctand dintr-o lovitura de pedepasa. Reds s-au impus cu 31-23.

Blues nu au avut probleme in a castiga disputa cu conationalii de la Hurricanes, echipa din Auckland impunandu-se cu rezultatul de 28-6. Halai, Piutau, Parsons si McCartney au asigurat bonusul ofensiv pentru invingatori, toate cele patru incercari fiind transformate de Noakes, in timp ce pentru invinsi punctele au fost marcate de Pisi dropgol si Barrett lovitura de pedepasa.

Kings au obtinut cea de-a doua victorie impunandu-se pe terenul lui Rebels cu scorul de 30-27. La eseuri a fost egalitate, 3-3, Cooke, Venter si Van der Walt au reusind cate un eseu pentru invingatori, Robinson, Roberts si Inman pentru Rebels. Diferenta a fost facuta de transformeri, O’Connor reusind trei transformari si doua penalitati, in timp ce in dreptul lui Catrakilis au fost contabilizate trei transformari, doua penalitati si un dropgol.

Wester Force au invins surprinzator pe Crusaders, o echipa care in acest sezon resimte din plin absentele lui McCaw si Carter. Dupa 16-8 la pauza, australienii s-au impus cu 16-14 gratie a doua eseuri reusite de Norton-Knight, Howard semnand o transformare si trei penalitati. Pentru Crusaders, Romano a marcat un eseu, Bleyendaal trei lovituri de pedepasa.

In derby-ul sud-african Stormers a invins pe Sharks cu 22-15. Echipa din Cape Town a izbutit un eseu prin De Jongh pentru ca J.Pietersen sa puna puncte pe tabela de marcaj dintr-o transformare si cinci penalitati, in replica “rechinii” nu au reusit decat lovituri de pedepasa, in numar de cinci, toate concretizate de Lambie.

Dupa cinci succese consecutive, Cheetahs au cedat la Pretoria in fata lui Bulls. A fost 26-20 pentru gazde, Vermaak si Visagie marcand cate un eseu pentru invingatori, ambele transformate de Steyn, care si-a mai trecut in cont patru lovituri de pedepasa, in timp ce pentru invinsi, Nyakane a semnat un eseu, Francis patru penalitati si Brummer o lovitura de pedepasa.

Urmatoare etapa se va disputa intre 19 si 20 aprilie, dupa programul:
Hurricanes-Wester Force
Waratahs-Chiefs
Crusaders-Highlanders
Reds-Brumbies
Sharks-Cheetahs
Kings-Bulls

Clasament:

Clasament.

Clasament.

1,520 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response