Tuesday 14th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Nationala U19, locul opt la Campionatul European de rugby 7

14 aprilie 2013 U19
Romania U19.

Romania U19.

Echipa nationala de rugby 7 U19 a terminat pe locul opt la Campionatul European de rugby 7, dupa ce, la finalul partidelor din grupe, romanii erau pe locul al treilea.

In partida de deschidere, nationala noastra a intalnit Rusia, intr-o partida pierduta cu scorul 14-7, cu un eseu transformat de partea tricolorilor si doua eseuri transformate pentru rusi.

Cea de-a doua partida a adus si prima victorie pentru juniori, 52-0, in fata echipei din Monaco. Opt eseuri, din care sase transformate au marcat romanii.

Al treilea adversar, Portugalia, a pierdut partida, dupa ce Romania s-a impus cu 10-14. Doua eseuri marcate, din care unul in sase oameni, un jucator primind cartonasul galben, au reusit juniorii romani, ambele fiind transformate.

Cea de-a doua infrangere a romanilor a venit in ultima partida a zilei de sambata, Belgia reusind sa se impuna cu scorul 21-24. Patru eseuri, din care doua transformate au reusit belgienii, in timp ce romanii au inscris trei eseuri transformate.

In prima partida a zilei de duminica si ultima a grupelor, Romania a invins Ucraina, scor 24-5. Cu patru eseuri si doua transformari reusite, nationala U19 termina pe locul 3 in grupe si joaca pentru locurile 5-8.

Clasament grupa:

Clasament.

Clasament.

 

 

 

 

In semifinala, Romania a intalnit Italia, cu un eseu transformat de partea romanilor si patru eseuri, din care trei transformate pentru italieni, scorul final fiind 7-26.

In finala pentru locurile 7-8, Romania a intalnit Polonia si a pierdut cu scorul 14-17. Doua eseuri transformate au fost trecute in contul romanilor si trei eseuri si o transformare in contul polonezilor.

Romania U19 termina pe locul 8 la Campionatul European de rugby 7 U19.

Clasament:

Clasament.

Clasament.

2,561 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

2 Comments

Leave A Response