Wednesday 25th November 2020,
Federatia Romana de Rugby

Sale Sharks – Gloucester, 32-9, in AVIVA

14 aprilie 2013 AVIVA PREMIERSHIP

salesharksPrimul meci din Aviva Premiership, campionatul englez de rugby, etapa cu numarul XX, s-a disputat aseara, intre Sale Sharks si Gloucester.

Amenintati de spectrul retrogradarii, “rechinii2 au evoluat extrem de motivati, reusind o victorie cu bonus ofensiv, 32-9 in fata unei adversare care, cel putin teoretic, era mai bine cotata.

Gazdele au marcat o serie de cinci eseuri, prin Leota, Peel, doua, Sheperd si Cueto. La pauza tabela a indicat 20-6, iar pana la final dominarea accentuata a gazdelor nu a scazut. In acest meci, la Sale nu a evoluat pilierul moldovean Vadim Cobilas, convocat la nationala tarii sale.

Gratie acestui succes, Sale face un mare pas catre ramanerea pe prima scena, ajungand la un total de 31 de puncte. In urma sa se afla London Irish, cu 30 d epuncte, dar si lanterna rosie London Welsh, care are doar 18 puncte. Ambele echipe londoneze au insa un meci mai putin disputat fata de Sale, care mai are nevoie doar de doua puncte in doua meciuri pentru a fi scapata totalmente de griji. Pana la finele sezonului regulat, in Anglia mai sunt trei runde, inclusiv cea din acest week-end.

La London Welsh este deocamdata si internationalul roman Paulica Ion, care insa se pare ca din sezonul viitor va evolua in Franta, la Perpignan.

1,727 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response