Sunday 05th April 2020,
Federatia Romana de Rugby

Moldova – Polonia, 24-20 in CEN

15 aprilie 2013 CUPA EUROPEANA A NATIUNILOR
Moldova - Polonia.

Moldova – Polonia.

Sambata, la Chisinau, echipa nationala de rugby a Moldovei a invins in ultimul meci al turului CEN, grupa valorica IB, selectionata similara a Poloniei, cu scorul de 24-20. Ca o curiozitate, impartirea punctelor pe cele doua reprize a fost perfect simetrica, la pauza tabela indicand 12-10 in favoarea moldovenilor.

Haiducii au fortat jocul pe gramada, compartimentul lor forte, marcand doua incercari in prima repriza, prin pilierul Maxim Cobilas si prin talonerul Dumitru Arhip. Al doilea eseu a fost transformat de uvertura Octavian Manoli.

In partea a doua, mijlocasul la gramada Nicolae Chirila a beneficiat de lipsa de atentie a apararii oaspetilor, marcand un eseu la centru, transformat de acelasi Octavian Manoli. La 19-10, „haiducii” s-au relaxat prematur, permitand oaspetilor sa revina si chiar sa preia conducerea cu 20-19.

Spre final, Moldova a reusit eseul salvator, semnat de inchizatorul Oleg Prepelita. Scorul final a fost 24-20, cu bonus ofensiv  pentru Moldova si bonus defensiv pentru Polonia.

In clasament, Germania este pe primul loc, cu 20 de puncte, urmata de Moldova, 15 puncte si Polonia, 13 puncte. Turul acestei competitii se incheie sambata, 20 aprilie, cand Polonia va juca in Suedia.

Foto: www.moldova.sports.md

1,970 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response