Wednesday 21st April 2021,
Federatia Romana de Rugby

DNS si Divizia A s-au reunit la sediul FRR

18 aprilie 2013 INTERN
Rugby.

Rugby.

La inceputul acestei saptamani, la sediul FRR, au avut loc intalniri cu managerii cluburilor din Divizia Nationala de Seniori si Divizia A, ligile inferioare ale rugby-ului romanesc.

Scopul acestor intalniri a fost dezbaterea problemelor aparute in calea cresterii nivelului competitional, atat din punct de vedere al promovarii, cat si tehnic si organizatoric.

In ceea ce priveste partea de promovare, cluburile au fost instiintate  de beneficiile rezultate din existenta unui site de club  sau a unei pagini de facebook, unde trebuie sa isi tina la curent suporterii cu activitatea lor.  In plus, reprezentantii cluburilor au fost incurajati sa colaboreze mai mult cu presa locala.

Doctorul Alin Popescu a vorbit despre anti-doping, despre nevoia de educare a jucatorilor in ceea ce priveste substantele anabolizante si despre personalul medical ce trebuie sa fie prezent la stadion, in cadrul fiecarui meci.

Vali Toma, seful Comisiei Centrale de Arbitri, a facut referiri despre activitatea oficialilor de meci si despre baremurile de arbitraj. In plus, pentru a imbunatati performantele arbitrilor, la finalul fiecarui meci, delegatii vor intocmi un scurt raport de evaluare referitor la prestatia arbitrilor.

Claudia Georgescu, reprezentant din Ministerul Educatiei si Cercetarii, a fost prezenta la intalnirea cu Divizia Nationala de Seniori si s-a discutat problema baremului de arbitraj si cea a cluburilor universitare.

La final, Horatiu Bargaunas, analistul video al FRR, le-a prezentat acestora avantajele inregistrarii partidelor, pentru o mai buna evaluare a jucatorilor. FRR doreste sa mareasca aria de selectie a echipelor nationale si in ligile inferioare.

Incepand cu returul campionatului, in cazul cluburilor din DNS, si cu sezonul urmator, in cazul cluburilor din Divizia A, FRR va da cluburilor bannere, steaguri de margine, protectii de buturi, veste de rezerve, banderole pentru tricourile jucatorilor si panouri de presa. Scopul este de a schimba imaginea stadioanelor si de a alinia cluburile la standardele echipelor din primul esalon valoric.

3,309 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response