Friday 23rd August 2019,
Federatia Romana de Rugby

In America de Sud se joaca pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2015

29 aprilie 2013 INTERNATIONAL, Stiri
Rugby World Cup 2015.

Rugby World Cup 2015.

Au inceput disputele din South American Championship, o competitie la care participa Uruguay, Chile si Brazilia, competitie ale carei rezultate conteaza si in ceea ce priveste calificarea la Cupa Mondiala din 2015.

In prima etapa, Uruguay-ul a avut zi libera si astfel s-a incalzit pentru partidele ce vor urma in fata unei echipe secunde a Argentinei. Pumele s-au impus la Montevideo cu rezultatul de 29-18 dupa un joc in care s-au marcat sapte incercari si fiecare echipa a fost sanctionata cu cate doua cartonase galbene. De Mula si Gibernau au marcat incercari pentru gazde, Etcheverry o transformare respectiv doua penalitati. Argentina a replicat cu cinci eseuri, Cappiello, Chiappesoni, Imhoff, Paz si Poet, ultimul reusind doua transformari.

Intr-o alta disputa ce a avut loc la Temuco, Chile s-a impus in fata Brazilei cu 38-22, contabilizand primele puncte in economia clasamentului competitiei South American Championship. Pentru gazde De la Fuente, Larenas, Pardakhty si Tobar au inscris incercari, Valderrama trei transformari si patru penalitati. Punctele brazilienilor le-au inscris Croffi, Danilewics si Tranquez eseuri, Duque doua transformari si o penalitate.

In urmatoarele doua etape pe 1 si 4 mai Uruguay va primi vizita Braziliei si a celor din Chile, echipa care va termina pe prima pozite urmand sa dispute o dubla mansa cu echipa invinsa din duelul Statele Unite-Canada.

1,226 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response