Friday 23rd April 2021,
Federatia Romana de Rugby

Morometii, castigatorii Bucharest Rugby 10’s

30 aprilie 2013 INTERN, Stiri

In acest weekend a avut loc pe terenul sintetic al Stadionului Arcul de Triumf prima editie a celui mai nou turneu de rugby din Romania, Bucharest Rugby 10’s. In fapt, a fost o editie-pilot a primului turneu amator de rugby in 10, care se doreste a fi permanentizat.

Organizatorii se declara multumiti de felul in care s-a desfasurat, de atmosfera si implicarea jucatorilor.

La competitie s-au inscris patru echipe: Arlechinii Bucuresti, Jandarmii Bucuresti, Morometii si Rechinii Constanta.

Primul meci al turneului s-a disputant intre Arlechini si Jandarmi, incheiat cu scorul de 20-10 (4-2 la eseuri), in favoarea Jandarmilor.

In partida urmatoare, Morometii s-au impus in fata Rechinilor din Constanta cu acelasi scor. In meciul al treilea, Jandarmii au castigat in fata Morometilor cu 15-10 (3-2 la eseuri), tot Jandarmii pierzand in meciul imediat urmator in fata Rechinilor cu 15-10.

A urmat o a doua infrangere a Arlechinilor in fata celor de la Morometii cu 30-0, iar in ultimul meci al turneului, Rechinii s-au impus in fata celor de la Arlechinii cu scorul de 15 la 10.

Astfel, competitia a fost adjudecata de catre Morometii, condusi din teren de Gabriel Gosnea.
Arbitrul turneului: Stefan Razvan.

La final, s-au impartit cupe, diplome si medalii si s-a continuat cu o binemeritata “repriza a treia” pentru a mai domoli din dogoarea de vara a amiezii si a racori ranile dobandite pe campul de batalie si, nu in ultimul rand, pentru a se lega prietenii. S-a baut bere si s-au facut planuri pentru viitor. Cu totii au concluzionat ca experienta trebuie repetata si participarea trebuie largita si cu alte echipe de amatori interesate.

CLASAMENT FINAL
1. MOROMETII 8p 12-5
2. JANDARMII 8p 9-7
3. RECHINII 8p 8-8
4. ARLECHINII 0p 4-13

2,711 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response