Thursday 24th September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Uruguay continua lupta pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2015

7 mai 2013 INTERNATIONAL

Saptamana trecuta s-au disputat ultimele doua etape din cadrul South American Championship, competitie ale carei rezultate conteaza si in ceea ce priveste calificarea la Cupa Mondiala din 2015.

Competitia a fost castigata de Argentina, dar cum Pumele sunt calificate deja pentru Cupa Mondiala, lupta s-a dat practic pentru pozitia secunda care asigura participarea in faza urmatoare.

Argentina a castigat toate cele trei dispute, 29-18 cu Uruguay, 85-10 cu Chile si 83-0 cu Brazilia, in fata ultimelor doua marcand de fiecare data cate 13 incercari.

Uruguay profitand si de faptul ca partidele au avut loc la Montevideo, a invins Brazilia cu 58-7, dupa o partida in care a marcat opt eseuri,   pentru ca in disputa decisiva pentru pozitia secunda a clasametului sa treaca de Chile cu 23-9, Klappenbach si Roman eseuri, A. Ormaechea doua transformari si trei penalitati.

Astfel, Uruguay s-a calificat pentru urmatoarea faza a calificarilor la Cupa Mondiala din 2015 din zona America unde va intalni echipa invinsa din duelul SUA-Canada, o dubla mansa a carei soarta se va decide pe 17 respectiv 24 august.

1,357 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response