Wednesday 23rd September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Campionii en-titre, Ospreys, nu s-au calificat in Play-Off-ul Rabo Direct Pro 12

8 mai 2013 PRO12 RUGBY

Campionii en-titre, Ospreys, au cedat in deplasarea de la Dublin si au ratat sansa de a se califica in Play-Off pentru a-si apara titlul. Leinster s-a impus fara probleme in fata galezilor cu rezultatul de 37-19, luand si bonusul ofensiv, calificandu-se in semifinale. Conway a reusit un hat-tirck, Healy a marcat si el o incercare, toate fiind transformate de Sexton. Pentru invinsi, Biggar, John si Isaacs au marcat cate un eseu, doua transformate de Biggar. La Ospreys moldoveanul Dumitru Arhip a evoluat incepand cu minutul 60.

Scarlets, desi au pierdut la scor pe propriul teren in fata lui Treviso, au profitat de infrangerea lui Ospreys si clasandu-se pe pozitia a patra vor juca in semifinale. Italienii au facut spectacol in Tara Galilor castigand cu 41-17. Barbieri, Vosavai, Morisi si Loamanu au marcat cate un eseu, Burton trei transformari si cinci lovituri de pedeapsa. Pentru Scarlets, LB. Williams a reusit eseul, O. Williams patru penalitati.

Glasgow Warriors vor juca in Play-Off terminand pe pozitia a treia sezonul regulat. Scotienii au castigat pe terenul celor de la Connacht cu 20-3, gratie celor doua eseuri marcate de Van der Merwe si proaspat selectionatului in echipa Leilor Britanici, Maitland, Jackson izbutind o transformare si un dropgol, Hogg o transformare si o lovitura de pedeapsa. Punctele invinsilor au fost marcate de Parks dintr-o penalitate.

Ulster au incheiat sezonul regulat pe prima pozitie, dupa victoria cu 37-13 in fata lui Cardiff Blues, la galezi Petru Tamba neregasindu-se in lot. Pienaar a marcat 22 de puncte, un eseu, patru transformari si trei penalitati, Trimbele doua incercari, Diack una; pentru galezi Hewitt a culcat in terenul de tinta, Patchell a izbutit o transformare, o penalitate si un dropgol.

Edinburgh a castigat disputa cu Newport Dragons, dupa o partida frumoasa in care s-au marcat sase eseuri, condusa la centru de Marius Mitrea. Tonks, Laidlaw si Talei au marcat cate o incercare pentru scotieni, S. Jones, Lydiate si Prydie pentru galezi. Diferenta a fost facuta de Laidlaw cu doua transformari si patru penalitati fata de cele trei transformari si o penalitate reusite de Prydie.

Zebre au incheiat campionatul fara a cunoaste victoria cedand la limita in fata lui Munster desi la pauza au condus cu 22-14. Sinoti si Venditti au marcat cate un eseu pentru italieni, Halangahu trei respectiv Garcia doua penalitati. Victoria irlandezilor a venit in urma celor trei incercari izbutite de Murphy, Butler si Botha, toate transformate de Keatley care a mai punctat din doua penalitati. Muster s-a impus cu rezultatul de 27-25.

Clasament.

Clasament.

Pe 10 si 11 mai se vor disputa semifinalele dupa programul:

10 mai: Ulster-Scarlets
11 mai: Leinster-Glasgow

1,600 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response