Friday 23rd April 2021,
Federatia Romana de Rugby

Remiza in meciul rochiilor

8 mai 2013 INTERN

Rugbystele selectionate pentru lotul national al Romaniei au ales sa petreaca intr-un mod inedit Pastele Ortodox. Ele au imbracat rochii si au venit la Stadionul Arcul de Triumf pentru un meci in care echipamentul folosit a fost acest accesoriu vestimentar specific iesirilor in societate.

Pentru ca nicio femeie probabil nu accepta sa vina cu aceeasi rochie pe care o poarta o cunoscuta, modalitatea de diferentiere a echipelor a fost una cat se poate de originala. Fetele care aveau prins parul intr-o singura coada au jucat contra celor cu doua codite.

S-au jucat doua reprize de cate 7 minute, iar cei prezenti la stadion cu siguranta nu au avut ce regreta. Scorul a fost egal, 24-24, ambele formatii marcand cate patru eseuri si doua transformari.

Ghindele dezbraca rochiile si trec acum la echipamentul clasic de rugby, pentru ca in dimineata zilei de 8 mai este programata plecarea spre Lodz, in Polonia. Ele vor lua startul intr-un turneu amical la care mai participa doua selectionate reprezentative ale Poloniei, echipa germana Stuttgart RFC, dar si mai multe formatii de club poloneze.

1,848 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response