Saturday 15th June 2019,
Federatia Romana de Rugby

IRB Nations Cup se va desfasura din nou la Bucuresti

International Rugby Board si Federatia Romana de Rugby vor organiza in luna iunie turneul IRB Nations Cup. Competitia va opune echipele Romaniei, Rusiei, Argentina Jaguars si Emerging Italy.

Meciurile se vor desfasura pe 8, 12 si 16 iunie, la Bucuresti, pe Stadionul National Arcul de Triumf.

Presedintele IRB, Bernard Lapasset considera ca rugby-ul este un sport in continua crestere si ca turneul IRB Nations Cup a devenit un eveniment anual foarte popular si important pentru Romania, iar editia din 2013 promite a fi una foarte competitiva.

Directorul de Competitii si Performanta din cadrul forului mondial, Mark Egan a explicat si el importanta turneului: „Ne dorim ca distanta dintre primele doua esaloane valorice sa se micsoreze. IRB Nations Cup face parte din strategia noastra de a micsora diferentele dintre acestea. Cupa Mondiala din 2011 si meciurile test din toamna au demonstrat ca aceasta distanta este din ce in ce mai mica”.

Alin Petrache, presedintele Federatiei Romane de Rugby a declarat: „Este o onoare pentru Romania sa organizeze din nou acest turneu deosebit de important. Pentru Romania si tarile participante, de-a lungul anilor, acesta a fost o ocazie foarte buna pentru meciuri de nivel inalt. Turneul creste de la an la an si speram sa oferim atat echipelor cat si suporterilor o experienta unica in acest an”.

Este al saptelea an consecutiv in care Romania organizeaza acest eveniment.

Programul IRB Nations Cup 2013

Sambata, 8 Iunie

18:00 – Romania – Rusia (LIVE TVR 1)
20:00 – Argentina Jaguars – Emerging Italy (LIVE TVR 2)

Miercuri, 12 Iunie

18:00 – Romania – Argentina Jaguars (LIVE TVR 1)
20:00 – Rusia – Emerging Italy (LIVE TVR 2)

Duminica, 16 Iunie

19:00 – Argentina Jaguars – Rusia (LIVE TVR 2)
21:00 – Romania – Emerging Italy (LIVE TVR 1)

3,229 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

2 Comments

Leave A Response