Sunday 09th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Rugby Dracula Oldboys – Beziers Oldboys 20-15

10 mai 2013 INTERNATIONAL

Ieri, 9 mai, pe stadionul 3 din incinta complexului sportiv “Arcul de Triumf” din Capitala, a avut loc un meci de old-boys, intre Rugby Dracula Oldboys si formatia franceza Beziers. Desi nu rezultatul este important in cadrul acestui gen de partide, echipa romana a invins cu scorul de 20-15, dupa ce la pauza scorul a fost egal, 10-10.

La formatia oaspete au evoluat si trei jucatori romani, e vorba de fostul mijlocas la gramada Lucian Sirbu, actualmente in Federale 3, pilierul lui Bordeaux, Silviu Florea si inchizatorul lui Lyon, Alexandru Manta, care de altfel a si marcat primele doua eseuri ale meciului.

Din echipa noastra s-au remarcat, printre altii, Gica Vacaru, Dan Ionescu, Tudor Constantin, Constantin Iosef, George Bidirel si asa mai departe.

Meciul a continuat cu o repriza a treia de pomina, desfasurata chiar la marginea terenului. Revansa partidei este posibil sa aiba loc in toamna. Pana atunci insa, veteranii nostri vor participa la Campionatul European masters, care va avea loc intre 24 si 27 iunie la Estergom, in Ungaria.

2,170 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

4 Comments

Leave A Response