Saturday 25th May 2019,
Federatia Romana de Rugby

Favoritele au cedat in prima mansa a semifinalelor din Campionato Eccellenza

13 mai 2013 ECCELLENZA

Partidele tur contand pentru semifinalele campionatului italian, Eccelenza, s-au incheiat cu rezultate surprinzatoare, favoritele pierzand in ambele dispute.

Mogliano, calificata in semifinale in dauna Padovei cu o etapa inainte de finalul sezonului regulat, a invins la o diferenta de zece puncte pe Viadana, echipa care a condus in mare parte clasamentul primei parti a campionatului.

Viadana cu Liviu Pascu titular, a marcat singurul eseu al partidei prin Robinson, victoria lui Mogliano venind din patru penalitati reusite de Fadalti, una de Natha si un dropgol semnat de Galon.

Mogliano s-a impus cu 18 – 8, returul urmand a avea loc pe terenul “leilor” din Viadana.

I Cavalieri a invins-o pe fosta adversara a Lupilor Bucuresti in AMLIN Challenge Cup si campiona en-titre Calvisano cu un categoric 24 – 6.

Daca “galben-negrii” nu au reusit decat doua penalitati concretizate de Griffen, in schimb Cavalieri au marcat doua incercari prin Ngawini si Rufflo, Ragusi aducand restul punctelor din patru lovituri de pedeapsa si o transformare.

In afara partidelor din semifinale, sambata a avut loc o partida de baraj pentru a se decide echipa retrogradata in care s-au intalnit Crociati Parma si L’Aquila.

Chiar daca pana in finalul sezonului regulat Crociati s-a aflat pe ultima pozitie a clasametului, echipa din Parma a reusit sa evite retrogradarea dupa o partida dramatica.

L’Aquila a condus cu 6 – 15 dar a venit un eseu a lui En Nour si un altul chiar in minutul 80 semnat de Violi, cel care a si transformat, Crociati impunandu-se cu 21 – 15.

1,127 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response