Friday 05th June 2020,
Federatia Romana de Rugby

George Boroi a vorbit la Rugby Show despre rugbystii stelisti

23 mai 2013 INTERN

Invitat special al editiei de ieri seara a Rugby Show a fost comandantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, George Boroi.

In pofida faptului ca a fost atlet, George Boroi, care este si vicepresedinte al FRR, a etalat o sumedenie de cunostinte specifice jocului de rugby, sustinandu-si astfel afirmatia conform careia este un mare iubitor al sportului cu balonul oval si un sustinator al sectiei de specialitate din cadrul structurii sportive pe care o conduce.

George Boroi a prezentat succint modalitatea riguroasa de organizare a clubului ros-albastru, care pune accent pe propria pepiniera si pe promovarea jucatorilor tineri, in regim de calitate.

Boroi a evocat munca antrenorilor echipei de seniori, dar si de la grupele de copii si juniori, a vorbit despre baza materiala, dar si despre planurile de viitor ale rugby-ului stelist, de la inaltimea celei mai titrate echipe a rugby-ului romanesc.

Presedintele stelist a lansat invitatia tuturor iubitorilor de rugby de a sosi in complexul din Ghencea, saptamana viitoare, cand va avea loc turneul final al campionatului national de juniori U17.

In incheiere, comandantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua a precizat ca este optimist cu privire la modalitatea de dezvoltare a balonului oval in Ghencea, subliniind ca echipele clubului pe care il conduce se angreneaza in orice competitie cu gandul numai la primul loc.

1,979 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response