Tuesday 19th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Un nou partener media pentru Federatia Romana de Rugby

23 mai 2013 MEDIA

Federatia Romana de Rugby a incheiat de curand un nou parteneriat media, cu ziarul constantean Cuget Liber. Intelegerea se refera la promovarea evenimentelor rugbystice, atat la nivel local, in judetul Constanta, cat si la nivel national.

Cuget Liber este cel mai important ziar constantean, echilibrat, de calitate si cu o traditie de aproape sapte decenii. În 2014, vor sarbatori 70 de ani de existenta, iar la începutul lunii iulie, editia cu numarul 7.000. Pe langa editia printata, au dezvoltat platforma on-line, ajungand anul acesta pe primul loc în Constanta in ceea ce priveste numarul vizitatorilor unici.

De asemenea, in scurt timp, se va lansa o platforma on-line dedicata sportului si este foarte posibil ca acest proiect sa fie dublat si de o editie speciala pe print.

Cuget Liber, de-a lungul timpului, s-a preocupat de fenomenul rugbystic, acordand spatii ample balonului oval, atat in editiile tiparite, cat si in varianta online.

“Ne bucuram ca inca o institutie media importanta alege sa fie partenerul FRR. Cei de la Cuget Liber vor promova si mai agresiv sportul cu balonul oval, acum ca exista si acest parteneriat. Sunt sigur ca toate eforturile Federatiei de a promova rugbyul si valorile acestuia vor fi rasplatite in timp”, a declarat Directorul de Comunicare si Marketing al FRR, Lucian Lorin.

“Este o onoare pentru ziarul nostru sa devina partener al Federaţiei Romane de Rugby. Acest parteneriat nu este unul intamplator, ci este un rezultat firesc al tururor colaborarilor anterioare dintre cele două institutii. Gratie acestui parteneriat oficial, vom putea derula impreuna, de acum inainte, mult mai multe proiecte interesante, scopul final fiind promovarea rugby-ului”, a declarat Robert Bak, director general al SC Cuget Liber SA.

Adresa web a celor de la Cuget Liber este www.cugetliber.ro.

1,941 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response