Friday 23rd April 2021,
Federatia Romana de Rugby

Parteneriat media cu Radio France Internationale Romania

29 mai 2013 MEDIA
RFI Romania.

RFI Romania.

Federatia Romana de Rugby a semnat un parteneriat media cu prestigioasa institutie RFI Romania, filiala Radio France Internationale. Scopul comun este de promovare a sportului cu balonul oval, iar intelegerea are valabilitate atat pentru transmisia online, cat si pentru cea on air a postului radiofonic.

RFI Romania va fi partener oficial la IRB Nations Cup, dar si la alte evenimente rugbystice din tara. Regulat, pe frecventele postului RFI Romania vor rula spoturi despre rugby si vor fi transmise informatii din sfera balonului oval, cu ajutorul FRR.

“Este un alt pas inainte pentru eforturile noastre de a face rugby-ul cat mai vizibil. Radio France Internationale este un brand cu greutate in Franta si nu numai, fiind recunoscut pentru calitatea programelor sale in toata lumea. Ne bucuram de faptul ca pe langa relatia indisolubila pe care rugby-ul romanesc o are cu cel francez, acum am stabilit si conditiile acestui parteneriat care va fi avantajos in dublu sens”, a declarat Directorul de Comunicare si Marketing al FRR, Lucian Lorin.

RFI Romania poate fi ascultat pe frecvenţele urmatoare: 93,5 FM la Bucuresti, 91,7 FM la Cluj, 97,9 FM la Iasi si 94 FM la Craiova. Adresa website la care emisiunile RFI pot fi audiate online este www.rfi.ro.

2,706 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response