Fiji au castigat cu bonus ofensiv in fata Japoniei

Federatia Japoneza de Rugby.
Federatia Japoneza de Rugby.

In cea de-a doua etapa din cadrul IRB Pacific Nations Cup a fost programata intalnirea dintre Fiji si Japonia, o disputa ce a avut loc in Lautoka.

Partida s-a disputat pe o vreme potrivnica, ceea ce a facut ca pana la pauza sa se marcheze doar cinci puncte, trecute in contul fijienilor dupa un eseu reusit de Sireli Bobo, japonezii ratand o tentativa de tinta prin Goromaru, gazdele doua prin Koroilagilagi.

Dupa pauza Japonia a redus din diferenta prin penalitatea lui Goromaru, pentru ca apoi gazdele sa reuseasca o noua incercare prin Naikatini.

Cu zece minute inainte de final, Natoga a marcat al treilea eseu, iar Koroilagilagi a transformat pentru prima data, Fiji desprinzandu-se la 17-3.

Finalul a adus cate un eseu de fiecare parte, Fukuoka pentru japonezi, Nadolo pentru fijieni care s-au impus cu 22-8, luand si bonusul ofensiv.

In clasamentul IRB Pacific Nations Cup, Fiji si Tonga impart prima treapta avand cate cinci puncte, fiind urmate de Canada, patru puncte, SUA, un punct si Japonia fara puncte deocamdata.

Urmatoarea etapa va avea loc pe 5 iunie si va programa disputa dintre Canada si Fiji.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile