Tuesday 14th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Highlanders au produs supriza invingand-o pe Blues

2 iunie 2013 SUPER XV
Super Rugby.

Super Rugby.er

In cadrul etapei cu numarul 16, Highlanders au obtinut al doilea succces din aceasta editie invingand in derby-ul neozeelandez pe Blues cu 38-28. A fost o partida de mare spectacol in care la final ambele echipe s-au ales cu bonusul ofensiv. B. Smith cu o dubla, Ellison si Gear au marcat incercarile invingatorilor, Naholo, Ranger, Luatua si Braid pe cele ale invinsilor. Diferenta a fost facuta de Slade care a marcat cate trei transformari, respectiv penalitati.

Crusaders au revenit de la 10-22 si s-au impus in fata lui Waratahs cu 23-22 cu o lovitura de pedeapsa concretizata de Carter in minutul 73. Flynn si Todd au inscris cate un eseu pentru “cruciati”, Crawford, Betham si Foley pentru australieni, Carter insa marcand din doua transformari si trei penalitati fata de doua transformari si o penalitate tecute in dreptul lui McKibbin.

Brumbies nu au avut viata usoara cu Hurricanes obtinand o victorie cu 30-23. White si Kimlin au fost autorii incercarilor pentru australieni, Lee-Lo si Perenara pentru neozeelnadezi, Lealiifano asigurand victoria cu o transformare si sase lovituri de pedeapsa.

Dupa ce au fost condusi la pauza de Rebels cu 17-13, Reds au revenit in partea secunda si s-au impus cu 33-20, Q. Cooper fiind eroul echipei din Brisbane, uvertura marcand din toate procedeele posibile, un eseu, o transformare, doua penalitati si un dropgol. Reds au luat si bonusul ofensiv, alte trei incercari fiind semnate de Morahan, Schatz si Lucas. Pentru Rebels, Funglistaller si Sidney au marcat cate un eseu, O’Connor doua transformari si doua penalitati.

Stormers au castigat confruntarea sud-africana in fata lui Kings, rezultatul final fiind 19-11. Fourie a izbutit un eseu, J. Pietersen aducand restul punctelor dintr-o transformare si patru penalitati. Pentru invinsi Van der Walt a marcat o incercare iar Whitehead doua lovituri de pedeapsa.

Intr-o alta disputa sud-africana, Cheetahs au cedat pe propriul teren in fata lui Bulls, echipa din Pretoria ocupand in cast moment treapta a doua a clasamentului. Ambele echipe au reusit cate trei incercari, Le Roux, Smit si Nyakane pentru gazde, W. Kruger, Stegmann si Vermaak pentru oaspeti, a caror victorie s-a conturat prin suturile lui M. Steyn autor a trei transformari respectiv lovituri de pedeapsa.

1,335 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response