Wednesday 05th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Prima declaratie a lui Mihaita Lazar in calitate de campion al Frantei

2 iunie 2013 TOP 14
Mihaita Lazar, campion al Frantei.

Mihaita Lazar, campion al Frantei.

Aseară, Castres, cu Mihaita Lazar in formula, a reusit la 20 de ani distanta sa castige titlul national in Franta, dupa 19-14 cu Toulon in marea finala. Foarte bucuros dupa acest succes, in aceasta dimineata, internationalul nostru Mihaita Lazar a declarat in exclusivitate pentru frr.ro: “Sunt emotionat. Inca nu realizez performanta. Nici eu si nici colegii mei. Tensiunea jocului de pe Stade de France a fost foarte mare. Sunt insa multumit pentru ca am jucat aproximativ 7 minute si simt ca am pus umarul la succes. Am evoluat tot sezonul, iar acest lucru imi da o satisfactie in plus. Nu este ca si cand te-ai fi trezit direct la finala”, a spus pilierul roman.

Rugbystii de la Castres vor ajunge astazi acasa, unde sunt asteptati de suporteri pentru a sarbatori marele triumf. In staff-ul tehnic de la Castres se afla si fostul international roman Adrian Lungu, care in urma cu doua decenii castiga titlul in Hexagon ca jucator. Mihaita Lazar si Adrian Lungu au facut posibil, la finalul meciului, ca drapelul romanesc sa fluture pe Stade de France.

“Adrian Lungu e mentorul meu. M-a ajutat enorm sa ma integrez aici, iar evolutiile bune i le datorez. Am fost foarte mandri amandoi ca suntem romani si ca am putut face turul de onoare cu tricolorul”, a mai spus Mihaita Lazar.

Pentru puternicul nostru pilier (nr. 23 in imagine), titlul din Top 14 va fi dublat de o noua realizare, de data aceasta in plan personal. Mihaita va absenta motivat din lotul stejarilor pentru IRB Nations Cup, deoarece pe 13 iulie va spune adio burlaciei, urmand sa se casatoreasca la Iasi, cu aleasa inimii sale, Alexandra.

Felicitari si casa de piatra!

2,032 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response