Tuesday 14th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Canada a invins Fiji in Pacific Nations Cup

6 iunie 2013 INTERNATIONAL
Canada Vs Fiji.

Canada Vs Fiji.

A treia etapa din IRB Pacific Nations Cup a programat disputa dintre Canada si Fiji ce s-a disputat pe Twin Elm Rugby Park din Nepean.

Canadienii au inceput mai bine partida si inca din debut au condus cu 7-0 dupa un eseu reusit de Mack transformat de Hearn.

Fiji a revenit si a reusit sa intoarca rezultatul, dupa un eseu a lui Nadolo si o lovitura de pedeapsa semnata de Koroilagilagi.

Pana la pauza ambele echipe au mai punctat cate o data din lovituri de pedeapsa, Braid pentru gazde, Koroilagilagi pentru oaspeti iar dupa 40 de minute de joc Fiji se afla in avantaj 11-10.

Repriza secunda a inceput ca si prima in nota de dominare a gazdelor care s-au desprins pe tabela de marcaj la 20-11 dupa doua eseuri marcate de H. Jones si Bakwill.

Cu patru minute inainte de final, Akapusi Qera a culcat balonul in terenul de tinta al canadienilor, Koroilagilagi a transformat iar rezultatul final a fost Canada-Fiji 20-18, oaspetii obtinand bonusul defensiv.

In clasament conduce Canada cu opt punte fiind urmata de Fiji cu sase puncte, Tonga cinci puncte, Statele Unite un punct si Japonia fara puncte acumulate.

Urmatoarea etapa va avea loc pe 8 iunie si va programa disputa dintre Canada si Tonga.

Photo: JAMES PARK/http://o.canada.com/

1,466 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response