Thursday 13th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Leii Britanici au debutat in turneul australian cu noua eseuri marcate

6 iunie 2013 INTERNATIONAL
British Lions tour Australia.

British Lions tour Australia.

Leii Britanici si-au inceput turneul din Australia care va dura pana la inceputul lunii iulie, avand programate trei partide test contra Wallabies.

Prima disputa din tara cangurilor a fost in fata francizei Westen Force, o partida care s-a disputat la Perth si in care Leii Britanici s-au impus cu 69-17.

In prima repriza eseuri nu au marcat decat vizitatorii prin Sexton, capitanul B. O’Driscoll si Croft, australienii replicand doar prin lovitura de pedeapsa semnata de Sheenan, iar la cabine s-a intrat cu rezultatul: Western Force – British Lions 3-27.

Desi dupa pauza prestatia gazdelor a fost mai consistenta, doua eseuri reusite de Brown si Mc Caffrey, Leii au culcat de inca sase ori balonul in terenul de tinta, B.O’Driscoll care a reusit dubla personala, Heaslip, Vunipola, Bowe, Farrell si Parling ducand numarul total al reusitelor la noua.

De apreciat si prestatia fundasului Halfpenny care a transformat toate incercarile, aducandu-si contributia la victorie si cu doua lovituri de pedeapsa.

Urmatoarea partida a Leilor Britanici va avea loc sambata la Brisbane acolo unde vor infrunta pe Queensland Reds.

1,438 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response