Monday 06th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Alin Coste a cucerit trofeul Jean Prat cu Bourg en Bresse

8 iunie 2013 PRO D2
Alin Coste.

Alin Coste.

La Lyon, pe stadionul Gerland, Bourg en Bresse si Bourgoin au disputat finala campionatului Federale 1, castigatoarea fiind recompensata cu trofeul Jean Prat.

Ambele echipe fiind deja promovate in Pro D2 pentru sezonul viitor, miza partidei a fost aceea de a cunoaste numele campioanei din Federale 1 editia 2012-13.

Atat la Buorg en Bresse cat si Bourgoin s-au aflat pe teren inca din primul minut Alin Coste titular in linia a doua a violetilor, cat si Bogdan Leonte flanker la “alb-albastri”, ambii jucatori romani fiind prezenti pe teren pana la finalul jocului.

Partida a avut o evolutie interesanta a scorului, Bourgoin conducand cu 7-0 dupa un eseu transformat , pentru ca la pauza sa conduca cu 10-9.

In mitanul secund Bourg en Bresse a preluat conducerea, ca mai tarziu Bourgoin sa treaca din nou in avantaj, toate punctele fiind marcate din tentative de tinta.

Minutul 68 a consemnat si penalitatea decisiva cea care a stabilit si rezultatul final al partidei, Bourg en Bresse impunandu-se cu 15-13, astfel ca Alin Coste si colegii lui au cuceerit titlul in Federale 1 si implicit trofeul Jean Prat.

1,835 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response