Friday 30th October 2020,
Federatia Romana de Rugby

Unde isi petrec rugbystii in devenire vacanta de vara?

13 iunie 2013 INTERN
Rugby.

Rugby.

Stiind ca tinerii pasionati nu isi iau vacanta de la rugby niciodata, autoritatile locale din comuna Mihai Viteazu, judetul Cluj, impreuna cu Federatia Romana de Rugby le-au pregatit o tabara dedicata, unde distractia si sportul se vor impleti armonios.

Conceptul taberei este unul original, care isi propune sa ofere participantilor formare teoretica si practica, fara a omite latura distractiva obligatorie pentru zilele vacanta.

Astfel, din programul zilnic vor face parte cursuri interactive cu lectori profesionisti din cadrul FRR, antrenamente si demonstratii practice, drumetii si excursii la diverse obiective turistice.

Tabara – pilot va avea loc in doua serii a cate 100 de persoane, prima dintre ele in perioada 23-30 iulie, actualmente inca deschisa inscrierilor, iar cea de a doua in prima saptamana a lunii august. Pentru cea dintai serie se asteapta maxim opt echipe de club fara niciun fel de limita de varsta, seria urmatoare adresandu-se selectionatelor nationale regionale pentru categoriile U12 si U14.

Organizatorii le-au pregatit rugbystilor intalniri cu personalitati ale sportului cu balonul oval si excursii la Cheile si Salina Turzii, in pretul final de 525lei/persoana intrand activitatile recreative si sportive, cat si cazarea si masa in cele mai bune conditii.

Detalii suplimentare puteti obtine la numerele de telefon:

0740.215.886 (Rus Sorin – RC Ariesul Cluj)

Aceleasi date de contact sunt valabile si pentru inscrieri, termenul limita pentru acestea fiind 30 iunie 2013.

1,579 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response