Tuesday 26th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Carpo si Lucaci accidentati dupa IRB Nations Cup

17 iunie 2013 World Rugby Nations Cup
Daniel Carpo si Viorel Lucaci.

Daniel Carpo si Viorel Lucaci.

Ultimul meci al IRB Nations Cup a fost o confruntare cu miza mare – insusi trofeul acestei editii.

Ambele echipe au facut eforturi titanice pentru a se impune, jucatorii impingandu-si propriile limite la maxim. Stejarii au luptat pentru victorie pana in ultimul minut, doi dintre ei fiind accidentati in inclestarea de forte de pe teren.

Carpo si Lucaci au fost cei doi rugbysti nevoiti sa urmareasca de pe margine o parte a meciului care ne-a adus victoria. Cei doi au suferit accidentari destul de grave, care le vor intrerupe activitatea sportiva pentru o perioada.

Daniel Carpo, numarul 8 in selectionata Romaniei, a fost diagnosticat cu entorsa genunchi drept, avand si o suspiciune de  leziune de menisc medial genunchi drept. Jucatorul accidentat in prima repriza a fost imobilizat cu orteza femuro-gambiara dreapta, urmand ca investigatiile medicale amanuntite la care a fost programat sa dea verdictul in privinta saptamanilor de odihna obligatorie.

Colegul sau din linia a treia, Viorel Lucaci, a fost de asemenea accidentat in aceasta partida. Diagnosticul este acelasi ca si cel al lui Carpo, cu diferenta ca Lucaci a suferit o accidentare la piciorul stang. Flankerul selectionatei Romaniei are entorsa genunchi stang, avand si o suspiciune de  leziune de menisc medial. Investigatiile ulterioare vor hotara si in cazul lui ce perioada de imobilizare este necesara.

3,179 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response