Monday 16th September 2019,
Federatia Romana de Rugby

Leii Britanici au suferit prima infrangere

19 iunie 2013 INTERNATIONAL
Brumbies - British and Irish Lions.

Brumbies – British and Irish Lions.

Dupa patru succese obtinute pe pamant australian, Leii Britanici au cedat la Canberra in fata lui Brumbies, franciza aflata pe prima pozitie in clasamentul Super Rugby.

Cu un XV de start inedit, alcatuit de Warren Gatland, Leii Britanici nu au reusit sa se impuna si in fata unei echipe care in actualul sezon al celei mai puternice competitii la nivel de cluburi din emisfera de sud, Super Rugby a obtinut zece succese si trei infrangeri.

Cel mai neinspirat compartiment al Leilor a fost linia de treisferturi unde scotianul Hogg nu s-a regasit in ipostaza de uvertura, iar S. Williams revenit pe teren nu a putut mai mult decat sa fie aproape de eseu.

Brumbies s-au impus cu rezultatul de 14-12, australienii fiind singurii care au marcat si un eseu prin centrul Kuridrani.

Restul punctelor au fost semnate de Mogg, trei lovituri de pedeapsa, respectiv Hogg si Farrell, ambii concretizand cate doua penalitati in contul Leilor Britanici.

Sambata, British and Irish Lions vor disputa prima partida test contra Wallabies, o partida ce va avea loc la Brisbane fiind prima din seria celor trei care conteaza si pentru trofeul Tom Richard.

foto: http://images.tvnz.co.nz/

1,369 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response