Wednesday 11th December 2019,
Federatia Romana de Rugby

Vlad Iordachescu a oficiat la IRB Tbilisi Cup

20 iunie 2013 INTERN
Vlad Iordachescu va arbitra la Hong Kong Cup, unde vor lua parte adversarele Stejarilor, Portugalia si Rusia.
Vlad Iordachescu.

Vlad Iordachescu.

Cel mai in voga arbitru roman al momentului, Vlad Iordachescu, a fost desemnat printre arbitrii care au oficiat la prima editie a IRB Tbilisi Cup. Fluierasul bucurestean a condus meciurile dintre Georgia si Uruguay, scor 27-3, dar si disputa dintre Uruguay si Emerging Ireland, soldata cu victoria irlandezilor, 42-33.

Desi a plecat inca nerefacut complet dupa o operatie la genunchi, Vlad Iordachescu s-a simtit fizic bine, neacuzand probleme din acest punct de vedere.

„A fost un turneu bun, de pregatire si pentru arbitri”, a declarat Vlad Iordachescu.

Arbitrul roman are un program foarte incarcat in aceasta vara. Abia revenit in tara, el va pleca la Bruxelles, la un turneu de rugby in 7 al Campionatului European, Divizia A, dupa care se pregateste de Moscova, acolo unde are loc Cupa Mondiala de rugby in 7.

„Este unul din visele pe care le vad implinite. Sa arbitrez la Cupa Mondiala de rugby in 7 este o etapa foarte importanta. Doresc sa ajung si la Cupa Mondiala de rugby in 15. Poate ca e un vis prea indraznet sa ma gandesc la 2015, insa tind sa prind lotul pentru Cupa Mondiala din 2019. Gandidu-ma ca rugby-ul in 7 este acum sport olimpic, indraznesc sa ma gandesc ca pot ajunge si la o editie a Jocurilor Olimpice”, a mai spus Vlad Iordachescu.

2,176 total views, 4 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response