Monday 06th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Springboks au castigat patrulaterul desfasurat in Africa de Sud

23 iunie 2013 INTERNATIONAL
Africa de Sud.

Africa de Sud.

In ultima zi a patrulaterului care s-a disputat in Africa de Sud au avut loc partidele decisive pentru stabilirea ordinii finale, Italia-Scotia fiind finala mica in timp ce finala s-a jucat intre Springboks si Samoa.

Scotienii invinsi in primele meciuri de Samoa si Africa de Sud au reusit sa se impuna greu in fata Italiei si sa ocupe la final pozitia a treia din turneu.

Dupa ce la pauza fusese egalitate, 20-20, in repriza secunda, italienii s-au desprins la 29-23 pentru ca un eseu a lui Strokosch venit in ultimul minut sa asigure succesul ciulinilor.

Scott, Lamont si amintitul Strokosch au marcat cate un eseu, Laidlaw trei transformari si tot atatea penalitati pentru scotieni, in timp ce italienii au contabilizat un eseu de penalizare si un altul reusit de Sarto, Di Bernardo punctand din doua transformari si cinci lovituri de pedeapsa.

In finala turneului, Springboks nu au avut probleme in a se impune in fata samoanilor care in precedentele partide isi demonstrasera forta invingand reprezentantele emisferei de nord, Scotia si Italia.

Dupa ce in pauza Springboks au condus cu 32-9, la final tabela de marcaj a indicat 56-23, sud-africanii marcand cate patru eseuri pe repriza.

Habana si Louw au reusit cate o dubla, Englebrecht, Steyn, Basson si Nyakane semnand restul incercarilor, cinci fiind transformate de M.Steyn si Lambie. Pentru Samoa, Paulo si Poluleuligaga au marcat cate un eseu, So’oialo o transformare si trei penalitati, Williams o transformare.

1,703 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response