Wednesday 27th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Lynn Howells – Despite the Knock-backs

26 iunie 2013 INTERN
Lynn Howells - Despite the Knock-backs.

Lynn Howells – Despite the Knock-backs.

Galezul Lynn Howells, directorul tehnic care a condus nationala Romaniei in acest an spre victoria in IRB Nations Cup, are si inclinatii artistice.

In octombrie 2012, cand Lynn Howells era deja la carma stejarilor, el a avut placerea de a lansa la Cardiff un roman autobiografic, care poarta un nume sugestiv: Lynn Howells – Despite the Knock-backs.

Aparuta in conditii grafice de exceptie, lucrarea este dedicata de catre antrenor familiei sale, in special sotiei, copiilor si nepotilor.

Pe parcursul paginilor, Lynn ne poarta de-a lungul carierei sale, printre cele mai interesante momente pe care le-a trait prin intermediul rugby-ului. De altfel, pe pagina de garda chiar este adusa o multumire de suflet a autorului pentru sportul cu balonul oval, care l-a si consacrat.

Cartea s-a bucurat de critici favorabile in Marea Britanie, fiind primita cu mult interes de public. In paginile romanului il vom regasi pe Lynn in Italia, Anglia, Scotia si chiar Romania.

Cu toate peregrinarile sale, Lynn nu si-a pierdut niciodata respectul si pasiunea pentru patria sa natala, Tara Galilor, sau pentru satul unde inca locuieste, Maerdy.

Invitatia noastra de a lectura opera antrenorului-romancier este deschisa pentru cititori.

2,277 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response