Friday 15th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Australia si-a luat revansa in fata Leilor Britanici. Victorie la un punct diferenta

29 iunie 2013 INTERNATIONAL
British and Irish Lions Australia Tour 2013.

British and Irish Lions Australia Tour 2013.

A doua partida din cadrul turneului Leilor Birtanici in Australia, s-a disputat la Melbourne, iar castig de cauza au avut de aceasta data gazdele care s-au impus cu rezultatul de 16-15.

Fata de prima partida, una extrem de spectaculoasa, cele doua echipe s-au angajat de aceasta intr-o lupta de uzura in care cel mai mult au iesit in evindenta apararile.

Prima repriza s-a terminat in avantajul Leilor, care au condus cu 12-9, dupa ce Halfpenny a concretizat patru lovituri de pedeapsa, in timp ce Leali’ifano doar trei, fundasul galez nimerind o data transversala butului chiar in debutul partidei.

Repriza secunda a continuat in nota de echilibru, primele puncte venind abia in minutul 62 atunci cand Halfpenny a dus scorul la 15-9 dupa o lovitura de pedeapsa.

Cu cinci minute inainte de final, australienii au reusit sa-i impinga pe britanici in propriul 22, actiune care s-a finalizat cu singurul eseu al partidei marcat de Ashley-Cooper, transformarea lui Leali’ifano aducandu-I pe Wallabies in avantaj, csor 16-15.

Acesta avea sa fie si rezultatul final, Halfpenny ratand sansa de a aduce victoria Leilor in ultimul minut nereusind sa concretizeze o lovitura de pedeapsa la la peste 50 de metri.

In aceste conditii ultima partida directa ce va avea loc pe 6 iulie la Sydney va decide numele castigatoarei turneului si a trofeului Tom Richards.

1,720 total views, no views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response