Sunday 09th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Cea mai veche agentie de presa din Romania devine partener FRR

9 august 2013 INTERN
AGERPRES.

AGERPRES.

Agentia Nationala de Presa Agerpres a devenit partenerul media al FRR.

”Secţia Ştiri Sportive a Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES salută parteneriatul cu Federaţia Română de Rugby, poate cea mai activă federaţie sportivă din peisajul media şi social media. Dorim să susţinem mai mult şi mai bine rugbyul românesc, un sport care îşi recâştigă de la o zi la alta popularitatea de care se bucura cu mai mult timp în urmă. Sper că această colaborare dintre AGERPRES şi Federaţia Română de Rugby să aducă beneficii de imagine ambelor părţi şi să sprijine dezvoltarea sportului cu balonul oval”, a declarat Mihai Tenea, seful Sectiei Stiri Sportive AGERPRES.

“O asemenea asociere ne onoreaza. Speram ca parteneriatul dintre cele doua institutii sa fie unul productiv pentru ambele parti si de lunga durata. Faptul ca FRR a reusit sa se asocieze cu o institutie de prestigiu din media romaneasca spune multe despre imaginea pe care o capata rugbyul in Romania”, a precizat Directorul de Comunicare si Marketing al FRR, Lucian Lorin.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES este cea mai veche şi mai prestigioasă instituţie de acest gen din România. Istoria ei începe în martie 1889.

De-a lungul timpului, ea s-a numit, pe rând, Agenţia Telegrafică a României, Agenţia Telegrafică Română “Orient-Radio” – RADOR, Agenţia Română de Presă – AGERPRES, Agenţia Naţionala de Presă ROMPRES.

În 2008, Parlamentul a decis revenirea agenţiei naţionale de presă la numele de AGERPRES, lipsit de orice conotaţie politico-ideologică, chiar dacă agenţia a funcţionat sub această titulatură în perioada 1949-1990.

1,850 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response