Monday 03rd August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Cinci jucatori ai lui Crusaders imbina rugby-ul cu muzica pop

10 august 2013 INTERN
C-City Brothers.

C-City Brothers.

La sfarsitul lunii trecute, cinci componenti ai francizei neozeelandeze Crusaders, cea mai titrata echipa din Super Rugby, au trecut de pe terenul incadrat de buturi in studiourile de inregistrare.

Andy Ellis, Israel Dagg, Willi Heinz, Telusa Veainu si Robbie Fruean alcatuiesc formatia C-City Brothers cu care au lansat deja single-ul “Never Walk Away” , o productie muzicala ce se doreste a fi o lovitura pe piata muzicala din Noua Zeelanda.

Managerul trupei C-City Brothers este nimeni altul decat Daniel Carter, iar incasarile din vanzarile productiei muzicale pe iTunes for fi donate unei asociatii care se ocupa cu tratarea bolnavilor de fibroza chistica.

Andy Ellis si-a vazut prin acest proiect indeplinirea unui vis din copilarie atunci cand isi dorea sa ajunga precum idolii sai Backstreet Boys si Westlife, a caror muzica il inspira si astazi.

Ellis este de asemenea textierul trupei, versurile fiind inspirate din drama traita de locuitorii provinciei Canterbury in timpul cutremurului devastator din 2010, dar vorbesc si despre spiritul care anima echipa Crusaders.

Desi toti membrii componenti ai trupei C-City Brothers sunt jucatori de treisferturi, intreaga echipa Crusaders ii sustine pe colegii lor in incercarea de a ajunge pe prima pozitie in clasamentele muzicale din Noua Zeelanda.

Daca Heinz, Veainu si Fruean au evoluat pana in prezent doar in selectionatele de tineret ale Noii Zeelande, in schimb Ellis si Dagg sunt componenti de baza ai lotului All Blacks avand 26 respectiv 28 de selectii in echipamentul complet negru.

foto: www.tvnz.co.nz

1,594 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response